Noaptea minții! Fost consilier local PNL, critici după dizolvarea organizației municipale invizibile

9

Un fost consilier local a început să atace conducerea PNL Argeș după ce a dizolvat cea mai invizibila conducere a organizației municipale a liberalilor.

Tiberiu Avrămescu a atacat Biroul Politic Județean al PNL Argeș după ce a fost luată decizia de a-l demite pe Radu Perianu din fruntea PNL Pitești. Liberalul susține că liberalii argeșeni au primit ordin de la PSD pentru a-l înlătura pe Perianu…

“Văd că Biroul Judetean al PNL Arges a dizolvat, nestatutar, organizația PNL Pitești. Stimate domnule Miutescu, adversarul este PSD, nu PNL Pitești. Sau ați primit ordin de la prietenii dvs, pentru că Perianu și organizația de la Pitești începuse sa deranjeze PSD?” a postat Avrămescu.

Mai mult, Avrămescu nu a luat în considerare faptul că Perianu a câștigat alegerile pentru a adus toată gloata de tineri, unii care nici măcar nu mai erau membrii de partid sau aveau cotizațiile neplătite de ani buni. Sau faptul că într-un an și jumătate nu a fost organizată nici măcar o conferință de presă, de abia au avut două acțiuni sau că au atacat în mediul online conducerea națională a PNL.