Noaptea minții! Perianu și gașca de puciști au dat în judecată PNL Argeș!

Fostul președinte al PNL Pitești împreună cu un grup de puciști au dat în judecată PNL Argeș! Aceștia sunt supărați că în luna decembrie 2018 Biroul Politic Municipal a fost dizolvat de către conducerea județeană.

Din acel moment, au făcut două contestații la filiala centrală a partidului, iar în ambele cazuri au pierdut. Liderii naționali au considerat că dizolvarea BPM a fost de bun augur. Acum, într-o încercare disperată, Perianu și gașca de puciști au intentat proces la Judecătoria Pitești, chiar dacă decizia a fost una politică și procesul este pierdut din start.

Astfel, pe lângă Radu Perianu au intrat ca reclamanţi în acest proces Aurel Dobre, Elena Moraru, Margareta Dumitrescu, Dumitru Moise, Marioara Barbu, Mariana Ghiţu, Flavia Ghiţu, Gheorghe Georgescu, Otilia Şerban, George Hristescu, Andrei Dinescu, Raul Navligu.

Zero activitate, pretenții imense

Distribuie prietenilor

Organizația PNL Pitești s-a „zbătut” între viață și moarte în perioada în care Perianu a fost la conducere. Mai exact, timp de mai bine de doi ani activitatea a fost zero, nu au existat conferințe de presă, iar sediul ajunsese un loc unde liberalii se întâlneau la spriț și la bârfă. Mai mult, acestia au început să denigreze în mediul online conducerea PNL Argeș, dar și conducerea națională. Astfel, Adrian Miuțescu împreună cu membrii Biroului Politic Județean au luat decizia de a dizolva conducerea organizației municipale și să o înlocuiască cu oameni care vor să muncească.

Radu Perianu – sfidare sau lipsă de respect?

După ce a intentat proces, Radu Perianu pare să dovedească faptul că a ajuns un om fără scrupule. Vineri, 24 mai, liberalii au sărbătorit în fața Capelei Brătienilor 144 de ani de la înființarea partidului, eveniment la care a participat și Perianu. Chiar dacă dovedește cu fiecare ocazie că are o problemă cu actuala conducere, care de bine de rău, este mult mai vizibilă decât a fost PNL Pitești sub comanda lui Perianu, acesta a sfidat membrii organizației județene a liberalilor, dar și pe președintele PNL, Ludovic Orban.

DSC0602