Noaptea minții! USR Argeș aruncă cu acuzații, tot USR Argeș dezminte!

10

Episod demn de noaptea minții pe grupul intern de Whatsapp al USR Argeș! Useriștii acuză liberalii că au strâns semnături sub pretextul unui proiect de racordare la rețeaua de gaze. În schimb, informația este dezmințită de un alt membru al USR Argeș care a spus că este o campanie a PSD de denigrare a președintelui PNL Pietroșani.

„În comuna Pietroșani, PNL a strâns semnături păcălind oamenii că semnează pentru racordarea la rețeaua de gaze ce urmează a fi demarată” acuză useristul. În schimb, după câteva minute, situația este clarificată de un alt membru. „Măi băieți, nu mai luați de bune informațiile de la PSD în legătură cu strângerea de semnături la Pietroșani.

„E o minciună scoasă de viceprimarul PSD ca să o discrediteze pe șefa PNL local”

Situația este clarificată de un alt membru al USR. Din câte se pare, acesta locuiește în comuna Pietroșani și a știut exact ce se întâmplă.

„E o mare minciună asta cu semnăturile de la Pietroșani. Eu cunosc personal situația. E o minciună scoasă de viceprimarul PSD ca să o discrediteze pe șefa PNL local. Ea a strâns semnături pentru gaz pe bune. Formularele i-au fost date chiar de primărie. După ce au văzut ce amploare capătă fenomenul, primarul și-a însușit proiectul și denigrează inițiatorul. Iar aceasta a anunțat că îl va acționa în judecată pe viceprimar” a spus alt membru.