Noi reacții din interiorul firmei Brădet:” Suntem părinţi, suntem persoane cu frică de Dumnezeu şi ne este foarte greu să înţelegem ce se întâmplă”

DISTRIBUIȚI
bradet, lactete, ecoli, bebelusi, arges

Lactate Brădet, firma de prelucrare a laptelui din Argeş implicată în scandalul bebeluşilor infectaţi cu bacteria E. coli, a postat pe Facebook un mesaj în care conducerea societăţii îşi cere scuze celor pe care i-a supărat şi cere tuturor să aştepte un raport oficial, în contextul în care părinţii bebeluşilor internaţi la Marie Curie au declarat că nu brânza proaspătă a fost alimentul consumat de copilaşii lor. Reprezentanţii firmei susţin că Lactate Brădet este o afacere de familie şi că produsele lor sunt comercializate şi în străinătate şi că până acum nu au avut niciun incident.

„Vă mulţumim mult de tot celor ce ne sunteţi alături, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am supărat. Este foarte greu ca în această ţara unde mass media te ridica şi tot ea te distruge să ne exprimăm punctul de vedere. Aşa cum s-a scris suntem o fabrică mică, acea fabrică în care toată familia a fost implicată şi de unde noi, toată familia, de la mic la mare consumăm produsele. Din această fabrică, în toată această perioadă, au plecat produse şi în comunitatea europeană şi nu am avut niciodată niciun incident. Până în acest moment, nu ştim ce să va spunem, fiindcă rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem să facem vreo declaraţie în acest sens; dar, aşa cum părinţi de la Marie Curie au ieşit şi au declarat că NU brânza proaspătă a fost alimentul consumat de copilaşi şi atâta timp cât analizele făcute până la această dată atât la personal cât şi la produse au ieşit bune, haideţi să nu ne mai dăm cu părerea şi să lăsăm persoanele abilitate să-şi facă treaba. Suntem părinţi, suntem persoane cu frică de Dumnezeu şi ne este foarte greu în aceste momente să înţelegem ce se întâmplă”, este mesajul pe care Lactate Brădet l-a postat pe Facebook marţi seara.