Noi săgeți ale lui Dragoș Pătraru către șefii TVR: „Alo, se aude???”

DISTRIBUIȚI

Dragoș Pătraru a lansat un nou atac la adresa șefilor Televiziunii Române, în ediția de marți a emisiunii „Starea Nației”.

În startul emisiunii, Pătraru a acuzat că el și cu echipa sa muncesc 14 ore pe zi, nu opt ore, cum e legal, fiindcă șefii nu le dau mai mulți bani pentru a angaja mai mulți oameni.

De asemenea, realizatorul a precizat că toți cei care muncesc în țara asta și-au câștigat dreptul să nu fie dați afară abuziv.

„Noi, toți cei care muncim ca să ne câștigăm pâinea, ne-am câștigat și anumite drepturi. Să muncim opt ore pe zi, doar opt ore pe zi, nu 14, cum muncim noi la emisiunea asta, asta pentru că nu putem plăti mai mulți oameni, cum ar fi normal. Apoi, să nu fim dați afară abuziv. (n.r. – uitându-se în sus) Alo, se aude??? Mulțumesc”, a spus Dragoș Pătraru.

Mai târziu, el a făcut un atac și la justiția din România, după care a precizat că „sunt pe cracă aici (n.r. – la TVR)”.

„Și cum îi prinde justiția noastră doar pe mituiți, niciodată pe mituitori? Dar să revenim, că iar deranjăm interesele… Ș-așa suntem pe cracă aici”, a mai spus Pătraru.