Nu e liberal, dar se visează candidatul PNL la Primăria Pitești!

Nu e liberal, dar se visează candidatul PNL la Primăria Pitești! Ba chiar, a făcut parte în prima perioadă după fuziunea cu PDL-PNL, dar a preferat să plece la o altă formațiune politică. Este vorba de Mihai Tudor, fost consilier local din partea PDL și actual consilier județean PAM, care încearcă să își facă o campanie acidă din fața monitorului.

Distribuie prietenilor

În perioada în care a activat ca și consilier local a demonstrat că știa administrație, era la zi cu toate legile, dar când venea vorba de o opoziție reală… aceasta era cam inexistentă. Acum, după ce Partidul pentru Argeș și Muscel a obținut un scor rușinos la alegerile din 2016, Mișu Tudor pare să se reorienteze către partidul… din care a plecat. Dat fiind faptul că liberalii au lăsat ușa deschisă oricui pentru a intra în cursa internă pentru desemnarea candidatului, se pare că Tudor încearcă să reia vechile prietenii pentru a obține susținere.

Mai mult, asul din mânecă al lui Mișu Tudor este Mircea Andrei, senatorul, stăpânul, distrugătorul PDL Argeș, care pregătește p glorioasă intrare în PNL Argeș.