prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Nu există niciun plafon căzut, nu cade secția pe noi!” Șeful Secției de Ginecologie – reacție după controlul prefectului la SJU Pitești!

Cunoscutul medic Marcel Buzatu a reacționat după acuzațiile aduse de Insituția Prefectului în urma controalelor de la Secția de Obstretică-Ginecologie a Spitalului Județean Pitești. Acesta a spus că este de datoria sa să expună care este de fapt situația și să vină cu explicații pentru pacientele care primesc îngrijri medicale înainte sau după ce au născut.

CITEȘTE ȘI: DISPARE PERMISUL DE CONDUCERE! CU CE VA FI ÎNLOCUIT?

„Tot ce s-a promovat în presă că sunt plafoane căzute în secția de lăuzie, nu este absolut nimic adevărat. Toate saloanele de lăuzie sunt în perfectă stare, curate. Nu există nimic așa ceva! Repet, nu există niciun plafon căzut, nu cade secția pe noi!” a subliniat Buzatu.

În schimb, șeful Secției de Obstretică-Ginecologie a spus că au existat probleme la intrarea în secție, unde, în momentele în care ploua abundent, apăreau infiltrații din cauza sistemului de apă pluvială care nu putea face față volumului mare de apă.

„Singurul lucru unde, întradevăr, există o problemă, dar nu atât de mare cât a fost promovată de presa online este la intrarea în Secția de Ginecologie, unde există o confluență de ape pluviale. În condițiile de ploaie, când sunt abundente, pluvialele nu mai fac față și apar infilștrații din când în când. Lucru pe care l-am constatat, l-am remediat. ” a adăugat dr. Marcel Buzatu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs