Nu se găsește înlocuitor pentru Adrian Miuțescu!

167

Liberalii argeșeni nu îi găsesc înlocuitor lui Adrian Miuțescu în Consiliul Județean Argeș! Președintele PNL Argeș și-a dat demisia din funcția de consilier județean după ce, la finele anului trecut, a fost numit președinte al Autorităţii Naţionale de Valorificare a Activelor Statului.

Acum, liberalii au căutat prin arhivele partidului să găsească lista candidaților din 2016 pentru Consiliul Județean Argeș. În momentul în care au găsit-o și-au dat seama că următorii doi… nu mai sunt în partid. Este vorba de Robert Ion și Alin Bădescu. Cei doi au dispărut în urma tensiunilor apărute în organizația județeană după dizolvarea Biroului Politic al PNL Pitești.

Astfel, funcția ar putea fi preluată de Ilie Ion, fost viceprimar al orașului Costești. Acesta este venit pe filiera PDL, a fost președinte al PDL Costești. Dacă nici această variant nu ar merge, următorul pe listă este David Emilian, iar până la cei 36 de candidate, liberalii vor găsi până la urmă un înlocuitor. Problema vine dacă mai este cineva numit într-o funcție la Centru…