Nu se lasă! Huliganii care l-au omorât pe omul de afaceri din Curtea de Argeș vor din nou să scape de închisoare!

DISTRIBUIȚI

Nu se lasă! Huliganii din Merișani care au snopit în bătaie un om de afaceri din Curtea de Argeș au cerut pentru a doua dată să scape de arestul preventiv. Leonard și Mihai Tudorici au ajuns după gratii după ce în urmă cu o lună l-au lovit cu bestialitate pe Cătălin Plăiașu după acesta intervenise între cei doi și un alt participant la trafic.

După ce magistrații de la Tribunalul Argeș au decis să le respingă contestașia la arestul preventiv, cei doi frați au cerut încă o dată să fie eliberați considerând că nu au nicio vină. 15 iulie, ei au depus la Judecătoria Piteşti o cerere de înlocuire a măsurii preventive. Judecătorii şi-au declinat competența către Tribunalul Arges, care va lua o decizie în cursul zilei de astăzi.

„Judecatoria Pitesti declină competenţa de soluţionare a cererii de înlocuire a măsurii arestului preventiv formulată de petenţii Tudorici Adrian  şi Tudorici Leonard în favoarea Tribunalului Argeş. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu de la 16 iulie 2019” au decis magistrații de la Judecătoria Argeș.

Afaceristul – snopit în bătaie

Cătălin Plăiașu a fost bătut cu bestialitate în seara zilei de 24 iunie în localitatea argeșeană Merișani, după ce a intervenit într-o șicanare în trafic. Frații Leonard Florentin şi Mihai Adrian Tudorici, cunoscuți pe plan local pentru astfel de fapte, au șicanat un alt șofer, iar omul de afaceri a intervenit ca să aplaneze conflictul. Șoferul șicanat a fugit atunci când a văzut că Plăiașu este bătut crunt.

Victima a ajuns la spital în stare gravă. Medicii l-au operat de urgență la cap, însă , şansele sale de supravieţuire erau destul de mici. După o săptămână în care a stat în comă, bărbatul a pierdut lupta și a murit.

Cătălin Plăiașu a fost un om de afaceri din Curtea de Argeș.În urma sa a rămas o fiică în vârstă de 18 ani, care în loc să se concentreze asupra Bacalaureatului a fost nevoită să își înmormânteze tatăl.