NUMĂRUL FOIȘOARELOR DIN ZONA DE PICNIC FĂGET A FOST SUPLIMENTAT

89

Zona de picnic Făget sigurul loc din oraș special amenajat pentru astfel de activități, pune la dispoziția vizitatorilor, încă 4 foișoare. Așadar, cei care aleg să-și petreacă timpul liber la zona de picnic, vor beneficia de acum de 13 grătare și 20 foișoare, mese și bănci, toalete, supraveghere video, spațiu de joacă pentru copii, iluminat public și spațiu de parcare, instalație de tiroliană.
Cu această ocazie, revenim cu rugămintea către cei care aleg să utilizeze facilitățile din zona de picnic Făget, să respecte regulile de funcționare și să aibă un comportament decent. Totodată, cetățenii sunt rugați ca la încheierea activităților, să colecteze toate resturile de mâncare, ambalaje și să le depună în containerele special amenajate.
Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce privește organizarea și funcționarea zonei, vă rugăm să apelați numărul de dispecerat: 0348/457.102 sau 0736.202.067.
De asemenea, orice activitate în această zonă este permisă numai în timpul programului de funcționare – zilnic, între orele 08.00-23.00.