Nume grele audiate în Comisia de anchetă din Parlament!  

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Justiţie Cătălin Predoiu va fi audiat, miercuri, 25 octombrie, la Comisia parlamentară de anchetă privind arhiva SIPA.

Dintre foştii miniştri ai Justiţiei Cristian Diaconescu, Monica Macovei, Tudor Chiuariu şi Cătălin Predoiu invitaţi la comisie miercuri doar Cătălin Predoiu a confirmat pentru săptămâna aceasta, iar pentru săptămâna viitoare a confirmat Tudor Chiuariu.

„Am convenit că, dacă nu există suprapunere de program, următoarea şedinţă să fie miercuri la ora 10,00. Să invităm patru foşti miniştri, defalcat pe câte o oră alocată fiecăruia. Patru foşti miniştri din perioada de referinţă 2004 – 2008: Cristian Diaconescu, Monica Macovei, Tudor Chiuariu şi Cătălin Predoiu, în această ordine, care ţine de cronologia în care au îndeplinit funcţia de ministru. La finalul zilei, să efectuăm o vizită la sediul ANP, cel care depozitează şi arhiva fostei SIPA/DGPA, ca să ne permită să ne facem o impresie, o idee în legătură cu modul în care sunt stocate asemenea documente, care este zona de acces, care sunt măsurile de siguranţă luate’, a declarat în urmă cu o săptămână preşedintele Comisiei SIPA, senatorul Şerban Nicolae.