O câmpulungeancă se prostituează pentru a mânca ,,adidaşi” de porc în stare crudă!

64

O câmpulungeancă se prostituează pentru a mânca ,,adidaşi” de porc în stare crudă! Mirela O. este o tânără din localitatea Valea Mare Pravăţ, din cătunul de ţigani de la Gura Pravăţ. Acolo a crescut o vreme la bunici, însă viaţa într-o familie nu a mulţumit-o pe Mirela, astfel că aceasta a ales o viaţa mai mult pe străzi.

Mirela stă mai toată ziua prin faţa Poliţiei Câmpulung. Tânăra are probleme de sănătate şi nu poate discerne între bine şi rău, aşa că oricine poate face din ea ce vrea. Toată vara stă pe străzi şi îşi găseşte prieteni, oameni cu care ajunge să întreţină raporturi sexuale.

Mirela are un acoperiş unde să doarmă, într-o garsonieră insalubră de la blocul 17 din cartierul Vişoi din Câmpulung. Tot aici are şi un protector, un bărbat care, aşa după cum spune Mirela, îi face rost de clienţi. Tarifele fetei sunt între 2 şi 10 lei, în funcţie de serviciul prestat. Pe lîngă faptul că e femeia comună a mai multor oameni ai străzii din Cîmpulung, sunt voci care susţin că tânăra a prins gustul sexului pe bani. Are cele mai mici tarife şi tocmai de aceea e căutată de amărăşteni, de regulă pensionari cu venituri mici, care fac abstracţie de cum arată, pentru cîteva secunde de extaz, la un „oral“ scurt, printre ruinele Parcului Kretzulescu.

Cei care au descoperit această nouă latură a Mirelei Onea au fost muncitorii de la salubritate. „O vedeam aproape zilnic dând târcoale, mai ales seara, prin Parcul Kretzulescu sau prin zone întunecate. Apoi dispărea dintr-o dată. După cîteva minute apărea iar, bucuroa­să, cu hârtii de câte-un leu în mână. La început nu m-am prins ce face, dar apoi am intrat la bănuieli, aşa că am urmărit-o. Am văzut cum a luat-o un moş şi a dus-o în spatele unei clădiri. L-a rezolvat oral şi moşu’ i-a dat 2 lei. Am întrebat-o ce face cu ei şi mi-a zis că se duce să ia un suc, să se clătească în gură!“, ne-a declarat unul dintre muncitori.

Din câte-am aflat, tânăra suferă şi de oarece boli lumeşti, fiind o adevărată bombă biologică ambulantă. Totuşi, nu duce lipsă de clienţi, dovadă şi avorturile pe bandă rulantă pe care le-a făcut în ultimii ani. Mirela Onea a ajuns de câteva ori la Spitalul de Psihiatrie din Vedea, în vederea internării, demersurile fiind făcute de şeful Poliţiei Municipale, comisar-şef Gheorghe Ciolan, sătul fiind, probabil, de apariţiile zilnice ale tinerei în preajma instituţiei pe care o conduce. Tânăra, de fiecare dată, a reuşit să fugă şi să ajungă din nou pe străzile din Câmpulung. Mirela nu mănâncă orice fel de mâncare. Este foarte pretenţioasă. Din banii care îi câştigă din prostituţie îşi cumpără copite de porc sau adidaşi pe care le consumă în stare crudă pe maidan în centrul Câmpulungului.