O câmpulungeancă târâtă 7 metri sub roțile mașinii!

52

O câmpulungeancă târâtă 7 metri sub roțile mașinii! Vineri după amiază, la intrarea în Câmpulung, în zona Colegiului Dinicu Golescu, s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unei femei de 67 de ani din Câmpulung.

Violeta V, de 66 de ani se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, atunci când a fost lovită de mașină.

Zona în care s-a produs accidentul este una în care de-a lungul timpului s-au mai înregistrat accidente, unele grave, altele mai puțin grave.

Ultimul accident produs a fost cu un copil minor care a fost lovit de o mașină tot în zona trecerii de pietoni, atunci șoferul a spus că a fost orbit de soare și nu a văzut copilul. Minorul a scăpat cu viață.

Nu același lucru s-a întâmplat vineri.

Lidia S. de 52 de ani, din Schitu Golești, în  timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe strada Negru Vodă din Câmpulung, cu direcția de mers dinspre Câmpulung  către  Pitești, a accidentat-o mortal pe Violeta V,  de 67 de ani, din Câmpulung, care se angajase, regulamentar, în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție din cadrul detașamentului de Pompieri Câmpulung și echipaj SAJ.

De asemenea, au demarat cercetările polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.