O comună din Muscel a ajuns din nou în centrul atenţiei datorită faptelor primarului!

56

Vlădeşti, o comună din Muscel care a ajuns în centrul atenţiei datorită acţiunilor edililor care o păstoresc. De exemplu, fostul primar Cristian Dică Hristu a devenit cunoscut atât la nivelul județului Argeș cât și național în urma neînțelegerilor avute cu Turan Feizula, un potent om de afaceri turc stabilit de mai mulți ani în comuna Vlădești și care a făcut mai multe acte de caritate pentru locuitorii comunei.

Drept răspuns, din pură răutate și din alte motive doar de el știute, ex-primarul Cristian Dică Hristu a pus o troiță ortodoxă chiar în fața casei turcului, pe un teren proprietate publică. Totul spre a provoca un permanent stress religios lui Feizula Turan, locuitorul comunei de religie musulmană!

Acest scandal nu a durat mult pentru că primarul a fost demis! În locul lui a venit altul mai tânar care se ţine şi acesta de fapte demne de cancan.

De curând, edilul a montat un televizor în parcul din centrul comunei Vlădeşti. Acesta stă la minus 10 grade, şi funcţionează fără sonor.

Acum, pentru că afară sunt temperaturi negative, în parc nu este nimeni care să se poată uita la televizor. Localnici nu par entuziasmaţi, pentru că spun ei au televizor şi acasă şi se pot uita la ce programe vor ei, nu la ce se vede pe ecranul din parc.

 ,,Are utilitate variată acest monitor. Avem pe toată perioada zilei, funcţional acest televizor. Vin copii să se uite la televizor, ştiţi vremea copilăriei mai ales în perioada de iarnă. Vin când avem meciuri de fotbal, nu contează şi iarna”, a declarat primarul din Vlădeşti, Şerban Leonard Iustinian.