O fetiță de 12 ani a decedat subit! Ar fi fost lovită…

O fetiță de 12 ani din Schitu Golești a decedat subit! Luată la întrebări familia, aceasta a declarat că fetița a plecat cu concubinul mamei sale la arat pentru a-l ajuta pe un vecin și că aceasta l-ar fi însoțit pe bărbat pentru că și vecinul ar fi avut copii și ar fi fost lăsați să se joace împreună. Concubinul ar fi declarat că fetița ar fi fost lovită în piept de un mânz dar nu ar fi fost pentru prima dată când aceasta ar fi intrat în contact cu animalele.

Distribuie prietenilor

După lovitură fetița nu ar fi acuzat dureri în piept, ar fi mâncat seara după care s-a culcat. De abia a doua zi a început să spună că îi este din ce în ce mai rău, iar familia ar fi chemat cadrele medicale pentru mai multe investigații.

Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru fetiță decât să se constate decesul. Fetița a fost transportată cu Ambulanța la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Trupul neînsuflețit al fetiței va fi supus unei necropsii iar în funcție de rezultat coroborat cu investigațiile polițiștilor se va stabili cu exactitate cauzele decesului.