O firmă din Micești a făcut donații în valoare de 47.618 lei, spitalului Câmpulung

59

O firmă din Micești a făcut donații în valoare de 47.618 lei, spitalului Câmpulung. Pentru îmbunătăţirea condiţiilor de tratament şi a celor hoteliere pe care le oferă pacienţilor săi, Spitalul Municipal Câmpulung beneficiază de sprijinul unui nou partener.

Este vorba despre Societatea Comercială COGEME SET RO, din Miceşti, care a oferit o consistentă donaţie de bunuri, constând din:

– Electrocardiograf portabil -1 buc.

– Scaun mecanic pentru recoltare sânge – 1buc.

– Scaun electric pentru recoltare analize  – 1 buc.

– Holter – 2 buc.

– Plită electrică – 1 buc.

– Aragaz cu 5 arzătoare – 1 buc.

– Televizor LED cu suporţi de prindere – 6 buc.

– Frigider ARCTIC – 6 buc.

– Aparat de aer condiţionat – 6 buc.

Valoarea totală a acestor echipamente este de 47.618 RON, toate bunurile fiind livrate spitalului şi instalate la locurile de utilizare. Printre beneficiari, se numără Laboratorul de Analize Medicale, Blocul Alimentar şi secţiile Oncologie, Cardiologie, Neonatologie, Pediatrie, Chirurgie şi Medicală.

Spitalul Municipal Câmpulung mulţumeşte şi pe această cale Societăţii Comerciale COGEME SET RO şi îşi exprimă convingerea că acest parteneriat social va continua şi în viitor, prin identificarea comună şi a altor oportunităţi de colaborare care să susţină activitatea medicală, de îngrijire sau de cazare a celei mai importante unităţi sanitare din Muscel.