O maşină de curăţenie, unică în Argeş a ajuns la Câmpulung!

32

În scurt timp vor dispărea măturătorii ce fac curăţenie cu măturoaiele de pe străzile Câmpulungului. Şi aşa este foarte mult de muncă şi cei de la ADP, cei drept puţini la număr nu pot acoperi toate zonele pline de mizerie, de cele mai multe ori deşeurile sunt lăsate în natură de cetăţenii iresponsabili.

Autorităţile locale au achiziţionat o maşină multifuncţională, ce va aspira străzile, trotuarele, va spăla statuile, gardurile şi arborii. Această maşină care va mătura trotuarele nu va mai stârni nori de praf, peste pantofii câmpulungenilor, cum se întâmpla de la vechile măturoaie. Investiţia se ridică la suma de 140.000 euro, maşina fiind achiziţionată în urma unei licitaţii publice. În urma licitaţiei organizate, la care s-a înscris pentru participare o singură firmă, primăria Câmpulung a cumpărat maşina multifuncţională menită să întreţină curăţenia drumurilor din municipiu.

S-au putut strânge aceşti bani, pentru că nu s-au mai făcut unele lucrări la podul din Tabaci şi era extrem de necesară, un astfel de utilaj neexistând în acest moment în Argeş.

Maşina stradală a ajuns la Câmpulung, are nevoie de şofer iar în scurt timp o vom vedea pe străzile din municipiu la muncă. Această achiziţie a fost în jur de 500.000 lei, fără TVA, fiind dotată cu trei perii, furtunuri care aspiră frunzele, spală şi mătură asfaltul, garduri, faţade şi statui şi este unică în judeţul Argeş.