O nouă extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Află când!

DISTRIBUIȚI

Extragerea bonurilor fiscale câstigătoare emise între 1 si 31 ianuarie 2017 este programată duminică, 19 februarie  2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Selectia câstigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 19 februarie 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua si valoarea bonurilor câstigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câstigătoare. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câstigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscală din structura ANAF.
După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câstigătoare, acestea vor fi centralizate si transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticitătii bonurilor fiscale câstigătoare de către Directia Generală Antifraudă Fiscală.