O nouă trupă confirmată la Rock’n’Ride Festival!

DISTRIBUIȚI

O nouă trupă confirmată la Rock’n’Ride Festival! Este vorba despre piteștenii de la Fără Vise. Cu o vastă experiență în domeniu, artiștii vor concerta la primul festival moto din Mioveni.

„Au fost primii la care ne-am gândit atunci când am început sa punem pe foaie detaliile acestui festival. Îi știți: sunt prietenii noștri de la Fără Vise, care ne aduc hard-rock-ul melodic la poalele orașului Mioveni.

Așa că aveți încă un motiv în plus ca în perioada 22-23 Iunie să nu vă faceți alte planuri.

Din anul 2016, trupa Fără Vise activează în formula: Levi Hamar (voce/chitara), Sorin Nedelcu (bass) și Minel “Minake” Puia (tobe).

Urmează o serie de concerte în cluburile din București și provincie alături de trupa Kempes România.

La începutul anului 2018, trupei Fără Vise i se alătură chitaristul Alex Vișan (ex Mike Godoroje & Blue Spirit, ex Kempes Romania).

Trupa Fără Vise participă la diferite întruniri Moto: Bad Breed MC (Pitești), Barock Fest (Petroșani), Alba Riders Party (Alba Iulia), Muscel cLover Fest (Muscel, Dâmbovița), Stonebird Festival (comuna Corbi, Argeș), Iubim 2 Roţi (București)” au anunțat organizatorii.

Mioveniul devine capitala motocicliștilor!

Mioveniul va deveni în această vară capitala motocicliștilor! Timp de două zile, în Parcul Făget vor fi ambulate motociletele, se va cânta live, iar iubitorii de motociclete din toată țara vor avea ocazia să se revadă! Totul se va petrece în cadrul Motorfestului „Rock and Ride”, organizat de împătimiții de motoare argeșeni Bad Breed Mc în colaborare cu Primăria Mioveni. Acesta se va desfășura în perioada 22 – 23 iunie.

Administrația locală va din Mioveni se va implica prin susținera costurilor pentru scenă, lumini, amplasament și toată logistica necesară. Mai mult, așa cum sunt obișnuiți cei care au fost  și la alte festivaluri moto, nu vor lipsi berea rece servită non-stop, concertele pe o scenă adevărată, concursurile specifice, paradă moto, recitalurile folk-rock. Cazarea se poate face fie la cort, în zona special amenajată, sau la pensiunile și hotelurile din oraș.

Intrarea va fi liberă!