O placă aniversară a băgat dihonia în PSD Argeș!

O placă aniversară a băgat dihonia în PSD Argeș! În urmă cu zece ani un eveniment important avea loc la Inspectoratul Școlar Județean Argeș. Se împlineau 40 de ani de la înființarea instituției în județul Argeș și inspectorul general de la aceea vreme, Gabriel Bratu cu cel mai lung mandat de 6 ani, alături de fostul președinte Constantin Nicolescu și mulți alții, dezvelea placa aniversară montată pe peretele exterior al instituției (vezi foto).

ISJ Arges cladire inainte sa fie zugravita

Distribuie prietenilor

Vineri, 5 octombrie s-au împlinit 50 de ani de la înființarea instituției sau semicentenarul cum spune Dumitru Tudosoiu, actualul inspector general și s-a organizat un alt eveniment marcant în Argeș, mai ales că sunt și 100 de ani de la Marea Unire. Numai că nu ne regăsim cu toții uniți în acest proiect omagial, cum personal inspectorul general a declarat în scris și verbal în toate discursurile sale deoarece Tudosoiu a considerat de cuviință să dea jos placa comemorativă montată cu 10 ani în urmă și să văruiască pereții pentru a nu mai fi recunoscute urmele lăsate de trecerea timpului.

Toată atenția invitaților la evenimentul care a avut loc vineri, 5 octombrie la Inspectoratul Școlar Județean Argeș a fost atrasă de dezvelirea altei plăci comemorative care probabil va exista și aceasta până la preluarea mandatului de un alt inspector, după cum reiese din lupta lui Tudosoiu cu Bratu, colegi de partid care veșnic au ceva de împărțit mai pe față mai pe la spate și uite așa dihonia din PSD Argeș nu dispare niciodată!