O șoferiță a făcut prăpăd! A rupt patru copaci, a distrus un gard din beton şi o poartă din fier, apoi a aterizat pe capota altei maşini!

O șoferiță a făcut prăpăd după ce a rupt patru arbori, poarta unei case și a avariat două mașini! Din primele informații, se pare că șoferița a pierdut controlul volanului din cauza că nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed, a ieșit de pe carosabil, a intrat violent în patru copaci, a ricoșat într-un gard de fier, s-a răsturnat și s-a oprit pe capota unei alte maşini, parcată la aproximativ doi metri în afara şoselei. Din impact, ultimul autoturism a fost proiectat într-o a treia mașină.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN MEDIUL DE AFACERI ARGEȘEAN! A MURIT LA 48 ANI RĂPUS DE O BOALĂ NECRUȚĂTOARE!

În urma evenimentului, femeia a scăpat cu răni ușoare, suferind un atac de panică și leziuni la nivelul umărului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și au transportat-o la spitalul din Mehedinți.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.