Oficial! Dispar păcănelele din două orașe și toate comunele din Argeș! Legea a fost promulgată!

Sălile de jocuri de noroc din două orașe și din toate localitățile din mediul rural din Argeș vor dispărea în scurt timp, după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat legea anti-păcănele. Este vorba despre comunele și orașele care au o populație mai mică de 15.000 locuitori, în conform recensământului, sub această prevedere intră Costeștiul (9460 locuitori) și Topoloveni (9373 locuitori). De asemenea, nicio comuna din județul Argeș nu depășește limita minimă admisă de legea recent promulgată.

CITEȘTE ȘI: VINE URGIA ÎN ARGEȘ ȘI ROMÂNIA! ALERTA METEOROLOGILOR!

„Spaţiul propus, dacă are amplasate mijloace de joc de tip slotmachine astfel cum sunt acestea definite în art. 10 alin. (1) lit. e) din OUG 77/2009, trebuie să se afle într-o unitate administrativ teritorială cu o populaţie mai mare de 15.000 de locuitori. Dovada numarului de locuitori se face prin adeverinţă eliberată de primăria în a cărei rază teritorială se află spaţiul propus”, se arată în legea promulgată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.