Oficial! FC Argeș are un nou antrenor!

130
fc arges brand 2017

FC Argeș are un nou antrenor! După seria de eșecuri de la debutul actualului campionat, conducerea clubului alb-violet a decis să rezilieze contractul cu Ionuț Badea. În locul său, a fost adus Ionuț Moșteanu, care începând de astăzi va antrena clubul din Trivale.

„Începând de luni, de pregătirea echipei noastre se va ocupa Ionuț Codruț Moșteanu care a făcut parte din staff-ul lui Ionuț Badea și care cunoaște foarte bine lotul de jucători. Noul antrenor principal al alb-violeților va fi ajutat de secundul Dragoș Radu și antrenorul cu portarii, Viorel Dumitrescu.

Moșteanu a fost secundul lui Sorin Cârțu la Pandurii, secund la CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone), Poli Iaşi (2013), interimar și apoi principal la FC Vaslui. Ionuț Badea a preluat FC Argeș pe 8 octombrie 2019, reușind promovarea în Liga I după o absență de 11 ani. Din păcate, rezultatele înregistrate de echipă în cele șase etape jucate din Casa Liga 1 nu au fost pe măsura așteptărilor suporterilor și conducerii clubului” anunță FC Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here