Oficial! Oktoberfest Pitești a început!

2
dav

Oktoberfest Pitești a început oficial! Timp de patru zile, piteștenii vor putea bea o bere de calitate și vor putea savura preparate tradiționale germane în Piața Primăriei Pitești.

Piteștenii sunt aşteptaţi ca să ciocnească halbe cu berea rece Ciucas, dar şi cu berea germană nefiltrată, alintându-şi papilele gustative cu delicatese nemţeşti precum carnatii Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe, carnatul XXL cu cascaval etc. dar si româneşti precum: celebrii mititei, coaste la gratrar, etc.

Și cine a mai pomenit distracție mare fără artiști adevărați și muzică bună? Vor dovedi că au talent chiar pe scena Oktoberfest, ne cheamă să ne cânte Claudia & Die Burzenland Party Band acompaniati de alte trupe si de fanfara.

Miss Oktoberfest vrea să ne arate că Piteștiul are cele mai frumoase făpturi din România, așa că va fi chef mare, cu premii speciale. Bărbații nu au fost uitați și vor fi chemați la concurs. Ei nu trebuie să fie nici vânjoși, nici foarte înalți, nici bărbieriți proaspăt, ci trebuie să aibă chef de viață, să le placă berea cu adevărat, să aibă în public prieteni numeroși pentru o susținere serioasă pentru a putea participa la concursul Regele Berii. Nu o să le pară rău, ba din contră vor fi primii pentru care vor veni și la anul la această competiție inedită.

Nimic nu se poate face pe acest pământ cu stomacul gol. La Oktoberfest vom putea alege ce să mâncăm, gustând din mai toate preparatele de pe mapamond, ca să ne satisfacem poftele culinare, cu adevărat.

dav
dav