Olimpia Doru, reacţie după gafele Gabrielei Firea: “Vă trădează lipsa de sinceritate, onestitate și respect pentru performanța!”

DISTRIBUIȚI
olimpia doru

 

Secretarul general al Partidului România Modernă și Demnă a reacţionat după gafele repetate ale primarului general al Capitalei la evenimentul în care Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros.

Olimpia Doru critică atitudinea Gabrielei Firea din discursul prin care a dat de înţeles că Numărul 1 WTA nu ar face parte din camioinii români.

“Doamna primar, Dvs ați “dat startul acestui moment de ură, pe care acum, îl blamați! Și nu pentru că ați fost prezentă! Sunteți primar și oricât ne place sau nu, funcția are anumite obligații! ATITUDINEA și CUVINTELE, doamna Firea vă trădează lipsa de sinceritate, onestitate și respect pentru performanță!

Citez “Bine ai venit în țara noastră?” Adevărat, după ce ați rostit “Bine ai venit acasă!” Care este adevăratul mesaj? Ați simțit sau văzut, în ce situație ați pus-o la început? Ați sesizat, măcar o clipă că pur și simplu nu știa cum sa reacționeze?” a reacţionat Olimpia Doru.