Om de afaceri argeșean beat și-a incendiat din greșeală mașina!

4

Un om de afaceri argeșean beat și-a dat foc la mașină… din greșeală. Bărbatul se afla la volanul unei Toyota Land Cruiser și se îndrepta spre comuna Recea. La un moment dat a pierdut controlul volanului și a ajuns cu automobilul în șanț.

În urma zdruncinăturii, acestuia i-au căzut pe jos țigarea și telefonul mobil. Bărbatul a început să caute telefonul, uitând probabil de țigarea aprinsă. Un şofer aflat în trafic a oprit alături, ca să îl ajute. L-a văzut pe conducătorul auto aplecat şi crezând că are nevoie de ajutor a strigat al el. Acesta, în timp ce îşi căuta în continuare telefonul, a deschis portiera. Atunci, de la ţigara căzută pe nişte hârtii aflate pe scaunul din dreapta, a izbucnit incendiul.

Din fericire a reușit să coboare înainte de a fi rănit. Mai mult, împreună cu celălalt șofer a încercat să stingă flăcările, dar nu au reușit. În scurt timp, incendiul a cuprins toată mașina.

Pompierii de la Detaşamentul Costeşti, sosiţi la faţa locului nu au mai putut salva nimic din autovehicul. În timpul cercetărilor de la faţa locului, poliţiştii au stabilit că omul de afaceri avea o concentraţie de alcool de 1,19 la mie în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere din culpă.