Om de afaceri argeșean, palmă peste „obrazul” CJ Argeș!

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Dumitru Grecu a ironizat propaganda CJ Argeș după ce Dracula Fest a fost organizat cu Cetatea Poenari închisă! Afaceristul a atras atenția că de când a fost închis obiectivul istoric, circulația turistică a scăzut drastic.

„Felicitări Consiliul Județean Argeș! Un eveniment care este probabil organizat pentru promovarea Cetății Poenari, obiectiv turistic strategic al zonei Transfăgărășan și al României, care este închis accesului turiștilor de 2 ani… În această perioadă, circulația turistică a scăzut cu 30% iar pentru turiștii străini, cu 50%…” a scris Dumitru Grecu.

Vă reamintim că de mai bine de un an, Cetatea Poenari a fost închisă din cauza urșilor. De atunci, chiar dacă autoritățile locale sau Prefectura Argeș au încercat să convingă Ministerul Mediului pentru relocarea sau împușcarea animalelor, nu s-a realizat nimic.

Și asta din cauza nepăsării autorităților centrale, dar și a ONG-urilor care militează pentru urși, riscând astfel, zi de zi, ca animalele să omoare oamenii care trec prin zonă.