Om de afaceri din Argeș – săltat de mascați în mijlocul nopții!

Omul de afaceri Stelică Crăciun a fost reținut! Afaceristul a fost săltat de mascați în mijlocul nopții, după mai multe ore în care oamenii legii au făcut o serie de percheziții la domiciliul acestuia.

Distribuie prietenilor

Potrivit IPJ Argeș, Crăciun a șantajat mai mulți contracandidați ai actualului primar de la Mărăcineni, pentru a se retrage din cursă, astfel încât edilul să câștige alegerile din 27 septembrie.

„În ziua de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Micești.
Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna martie a.c., cel în cauză ar fi amenințat trei persoane, cerând în mod expres retragerea din viața politică, pentru a favoriza o persoană cu care avea o relație de rudenie, aflată în funcție de demnitate publică.
Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 august a.c., au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza comunelor Micești și Mărăcineni, în urma cărora au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.
După efectuarea perchezițiilor, bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, în cursul nopții, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a anunțat IPJ Argeș.