Omul de afaceri argeșean reținut nu este la prima abatere! Ce acuzații i-au adus procurorii în trecut

111

Stelică Crăciun nu este la prima confruntare cu oamenii legii! În ultimii ani, cunoscutul afacerist argeșean a intrat în repetate rânduri în vizorul procurorilor și al DNA pentru mai multe afaceri făcute în domeniul DNA, dar și pentru alte probleme legale.

Crăciun a fost protagonist în dosarele care au fost pe rolul instanțelor, dar și în cele în care încă se fac cercetări la DNA, cel mai cunoscut fiind „Cartelul de la Mărăcineni”. În aceste dosare, afaceristul este acuzat că a făcut ilegalități cu terenuri din tot Argeșul.

De asemenea, Crăciun a fost protagonistul unui proces pe care i l-a intentat unui polițist S.O.S. în care îl acuza că nu i-a restituit un împrumut de 225.000 euro.

Vă reamintim că în cursul serii de ieri, Stelică Crăciun a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că începând cu luna martie, ar fi amenințat trei persoane, cerând în mod expres retragerea din viața politică, pentru a favoriza o persoană cu care avea o relație de rudenie, aflată în funcție de demnitate publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here