Omul de afaceri Nicola Inquieto a adus la Vitality Sport & Wellness cei mai cunoscuţi campioni pentru a avea grijă de argeşeni!

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Nicola Inquieto a deschis recent celmai modern centru sportiv şi de relaxare din judeţul Argeş! Şi nu oricum! Ci a adus campioni din diferite sporturi (înnot, MMA, lupte greco-romane), dar şi nutriţionişti celebrii care au avut grijă de silueta vedetelor din România.

Vitality Sport & Wellness s-a născut din pasiunea pentru sport şi wellness, termen pe care iniţiatorii proiectului îl definesc ca fiind un mod de viaţă ce se rupe de cotidianul slujbei şi grijilor şi se concentrează pe sănătatea fizică, emoţională şi mentală.

Complexul Vitality oferă o paletă largă de servicii: de la piscină, SPA, masaj de relaxare şi sală de fitness, până la sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, bodybuilding, judo, MMA şi cursuri de înot. Nu lipsesc ofertele în materie de nutriţie, un segment aproape obligatoriu de luat în seamă, de către cei care îşi respectă stilul de viaţă.  Vitality a reuşit să-i atragă pe cei mai buni specialişti, îndrumători și antrenori, astfel încât starea de bine, vivacitatea şi sănătatea să fie perfect completată cu dorinţa pentru performanţă. Printre numele sonore care antrenează la Vitality, se regăseşte Laurențiu Călugăru- multiplu vicecampion mondial și campion european la karate. Laurenţiu Călugăru practică MMA, având în palmares 9 victorii și nicio înfrângere la profesioniști. Vitality aduce şi un mare plus de originalitate prin maniera în care au fost amplasate şi executate palierele care compun complexul. La Vitality, puteţi admira lucrări de pictură şi sculptură, parte a culturii italiene, realizate special pentru ambianţa şi starea de spirit a oricărui client. Toate informațiile suplimentare și programările pentru Vitality Sport & Wellness Piteşti, le puteţi afla la tel: 0348 411 211, 0348 412 000 sau 0774 008 446. (G.B.)