Opinie: Mălin Bot, de la #rezist – la atac la persoană

43

Un scandal online a pornit în urma unui interviu oferit de (fostul) jurnalist Mihai Alexandrescu și Mălin Bot pe ideea guvernării PSD-ALDE. Mișu, așa cum e cunoscut printre prietenii și jurnaliștii din Argeș, a avut un interviu într-un săptămânal local unde a criticat acțiunile lui Mălin Bot.

Înainte să comentez, redau mesajul lui Mălin Bot. ”#ciumarosie bantuie și prin PNL. Mihai Alexandrescu, ilustru liberal din Pitesti, propaga exact punctajele PSD când e vorba despre mine. Nu va mai fac lista baronilor PNL aflați în cârdășie cu PSD pentru ca ii știți. Punctez doar acest nume pentru ca ma deranjează când vad rostogolite minciunile propagandei penalilor de către cei care ar trebui sa fie de partea corecta a baricadei. Dragnea fura de rupe și e pe punctul sa controleze toată România și problema reprezentanților PNL e Malin Bot. Fie pentru ca sunt PeSeDisti sub acoperire sau pur și simplu idioți utili prin ignoranță și superficialitate. PSD și penalii sunt puternici pentru ca e plin de lichele prin tabăra adversa. Uite de asta PNL este destul de des #aceeasimizerie” a scris Mălin Bot.

Nu iau apărarea lui Mihai Alexandrescu ca om politic. De fapt, el nu e om politic. E un om prea citit, prea învățat care a vrut să intre într-un domeniu care nu îl caracterizează, dar a făcut-o să schimbe ceva.

Acel ”ilustru liberal din Pitesti, propaga exact punctajele PSD” a fost omul care în cei șase ani de presă ai mei și alți zeci ai altora le-a arătat ce e greșit. Nu oricum! Ci cu argumente!

Mișu a fost omul care a pus virgula la Ț! Și nu o să fiu singurul care o să spună acest lucru…

P.S. Omul Mihai Alexandrescu l-a cunoscut pe începătorul Alex Vlad în presă. El a fost printre singurele persoane care i-au recomandat și l-au sfătuit ceea ce înseamnă presa. În același timp, cu aproximativ 2 ani înainte de acel episod, omul Mihai Alexandrescu a venit la Facultatea de Jurnalism din Pitești și a vorbit timp de aproape două ore cu studenții. Aproximativ 100 de copii (din trei generații de (probabili) viitori jurnaliștii au urmărit cu gura căscată discursul lui Mihai Alexandrescu.

Mișule, cu scuzele de rigoare, ăsta e adevărul!