Opoziţia din Argeş, „cântec de leagăn” pentru presă! Somn uşor!

11

Argeşul are opoziţia atât de activă încât te ia somnul. La conferinţele de presă se comentează pe subiecte mai mult naţionale care au fost dezbătute şi paradezbătute, reuşind aproape de fiecare dată să vorbească în aşa fel încât Moş Ene vine pe la genele jurnaliştilor şi mai au un pic şi adorm la întâlnirile săptămânale.

Cât ţine de Consiliul Judeţean, s-a încercat cu o grevă care a fost luată în râs de toată lumea şi, culmea, aceasta a fost făcută pe un proiect care a fost iniţiat şi ulterior adoptat de PSD: achiziţionarea Vilei Florica. Mai mult, de fiecare dată, liberalii argeşeni, căci despre ei este vorba, se bat cu pumnii în piept că ţin în frâu PSD-ul, că fac şi dreg… dar în realitate nu sunt băgaţi în seamă. Partea a doua că nici nu prea ai ce să iei în seamă în condiţiile în care se face o opoziţie de faţadă, unii comentând deciziile cu argumente răsuflate sau deschid gura doar să vorbească.

Din cei opt consilieri judeţeni sunt câţiva care au habar cu ce se mănâncă administraţia, restul fiind cam de umplutură… Nu li s-a auzit vocea decât la depunerea jurământului, iar cât despre proiecte iniţiate, nici nu se mai pune problema. Şi asta, se poate spune că ţine de degringolada pemanentă din interiorul partidului. Se ţin şedinţe de Birou Executiv Judeţean, în care se iau unele decizii care sunt încălcate flagrant, unii dintre liberali nu sunt în stare să vorbească între ei pentru a ajunge la un consens şi lista poate continua la infinit.

Astfel, cu o asemenea opoziţie… PSD-ul va conduce nestingherit judeţul pe vecie.