Orașul Mioveni a fost gazda Festivalului Internaţional de Folclor „CARPAŢI”

Festivalul  Internațional de Folclor ”Carpați” aflat la cea de-a -a XXXIV  editie,  a ajuns ieri în orașul Mioveni. Programul a fost deschis de obişnuita paradă a ansamblurilor participante urmată de salutul adresat oficialităţiilor.
Oaspeţii au fost întâmpinaţi de reprezentanții Consilului Local în frunte cu primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache și de către președintele CJ Argeș Dan Manu, vicepreședintele Ion Mânzână, prefectul Emilian Dragnea, parlamentari ai județului, dar și alte oficialități.

Distribuie prietenilor

Cele mai bune 12 ansambluri folclorice din Armenia, Brazilia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Irlanda, Italia, Republica Moldova, Polonia, Turcia și România s-au întrecut, pentru merele premiu, pe scena din centrul civic a orașului.
Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, i-a înmânat primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu, trofeul Festivalului Internațional de Foclor ”Carpați”, oferindu-l, totodată, locuitorilor orașului Mioveni, în semn de apreciere pentru susținerea și cultivarea tradițiilor.
Ansamblurile din China şi Bulgaria au fost invitatele orașului Mioveni la acest festival.