ORAȘUL MIOVENI VA GĂZDUI O NOUĂ EDIȚIE A SESIUNII ȘTIINȚIFICE „PRODUCTICA”

În perioada 12-13 mai 2023, orașul Mioveni va găzdui o nouă ediție a sesiunii științifice „PRODUCTICA”, manifestare organizată de Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea Politehnică din București, Autoritatea Națională pentru Calificări(ANC), Institutul de Cercetare-Incertrans S.A., în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 12 mai, la Centrul Cultural Mioveni, începând cu ora 14.00, lucrările urmând a fi prezentate în plen, după ora 15.00.

Sâmbătă 13 mai, de la ora 9.30, tot la Centrul Cultural, lucrările vor fi prezentate pe secțiuni.

Subiectele abordate în cadrul acestei sesiuni se vor referi la tehnici inovatoare pentru structura reţelelor de transport, mediu, cercetări inovatoare în domeniul materialelor de sinteză eco-eficiente utilizate pentru infrastructuri rutiere, produse folosite în construcţii conform reglementărilor actuale.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate semnificativă de a dezvolta în continuare relația de parteneriat dintre mediul academic, institutele de cercetare și mediul economic, prin participarea activă la activități de prezentare a celor mai recente rezultate obținute în activitățile de cercetare-dezvoltare-inovare, subiecte de interes pentru comunitatea locală din județul Argeș cu potențial de aplicabilitate practică.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.