Orban – ordin direct în teritoriu! Termenul limită pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Pitești

orban curtea de arges

Liberalii piteșteni trebuie să își desemneze candidatul pentru Primăria Pitești până pe 1 martie. Președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat în urmă cu puțin timp că fiecare organizație trebuie să iasă în față cu un candidat pentru fiecare primărie, fie ea de comună, fie de oraș sau municipiu.

„Termen limită pentru desemnarea candidaților, data de 1 martie, urmând ca după să începem în forță precampania prin strângerea de semnături și lansarea programelor fiecărui candidat” a anunțat liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Sondajul pentru Primăria Pitești este în desfășurare, astfel încât candidatul desemant să aibă cele mai mari șanse pentru a ajunge în fruntea municipiului reședință de județ.

„Testăm orice posibil candidat care are o șansă pentru a câștiga alegerile, fie la nivelul Bucureștiului, cât și al orașelor. Va fi un eșantion de 5000 de persoane, ceea ce va face ca sondajul să fie unul serios” a adăugat Orban.

În campania internă din PNL Pitești s-au înscris notarul Ana Stan, omul de afaceri Mihai Coteț, doctorul Tiberiu Irimia și Alexandru Tudan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here