Pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș – folosită în scop electoral!

3

Pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș a început să fie folosită în scop electoral! Echipa de comunicare a CJ Argeș a postat o declarație a vicepreședintelui Ion Mînzînă prin care lansează o serie de atacuri la adresa consilierilor județeni PNL și PAM.

„Astăzi, 12 iunie a.c., la conferința de presă, vicepreședintele Ion Mînzînă a punctat faptul că o parte din consilierii județeni din opoziție blochează proiectele Consiliului Județean Argeș. Este vorba despre decizii ce țin de administrarea patrimoniului local ce trebuie aprobate în Consiliul Județean cu majoritate calificată, adică două treimi.

“În ultimul timp, anumiți consilieri din opoziție și-au făcut un titlu de glorie de a bloca aceste proiecte. Le aduc la cunoștință că în niciun caz nu blochează Consiliul Județean, în nicun caz nu blochează un proiect al unuia sau altuia, ci blochează intrarea în normalitate a unor cetățeni din localiățile unde sunt implementate aceste proiecte. A fost nevoie de două ședințe ale Consiliului Județean pentru a obține prelungirea perioadei de administrare temporară a DJ 704C de către Consiliul Local Călinești, în vederea reabilitării, închirierea unor imobile aflate în patrimoniul județului Argeș, respectiv din cadrul Policlinicii Stomatologice Pitești și a fostului District de Drumuri Costești, scoaterea din funcțiune şi casarea în vederea demolării a unui depozit de carburanți din cadrul Spitalului de Recuperare Brădet, trecerea unor terenuri din domeniul public al Comunei Mihăești în domeniul public al Judeţului Argeş, în vederea construirii unui pod nou care va fi amplasat în intravilanul localităţii Mihăeşti, peste Râul Târgului, precum și actualizarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Argeș pe anul 2019. Într-un final, oamenii vor realiza cine dorește să facă ceva în județul acesta și cine vrea să blocheze a se face ceva. Noi încercăm să ne facem datoria cu sau fără sprijinul unuia sau altuia.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.

La ultima ședință a Consiliului Județean Argeș, toate proiectele de hotărâri au fost aprobate, singurii care s-au abținut de la vot fiind o parte din consilierii județeni din opoziție” este mesajul postat pe pagina CJ Argeș.