prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Panică pe o stradă din Pitești! Alertă la un punct trafo! Pericol de explozie!

Pompierii argeșeni au fost solicitați pe strada Gheorghe Doja, la o sesizare de explozie, urmată de fumegație la un punct trafo de înaltă tensiune. Aceștia au intervenit pentru identificarea situației de urgență și luarea măsurilor specifice. La fața locului s-au deplasat și lucrători ai distribuitorului de energie electrică, pentru a remedia pagubele produse în urma incidentului.

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

„Sesizare de explozie urmată de fumegație la un punctu trafo de înaltă tensiune din strada Gheorghe Doja. Intervin pompierii pentru identificarea situației de urgență și luarea măsurilor specifice. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire a incendiilor. Incendiul a fost stins fără probleme.

La fața locului este și personal specializat de la distribuitorul de energie electrică, care lucrează pentru remedierea efectelor incidentului.”, este mesajul transmis de reprezentanții ISU Argeș.

Foto: Descriptiv

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs