Paradă de Ziua Naţională în Piteşti! Sute de persoane prezente! Galerie foto

58

Sute de persoane au participat în această dimineaţă la Parada de 1 Decembrie din piaţa Vasile Milea. Chiar dacă vremea a fost urâtă, piteştenii au ieşit, cu mic, cu mare la manifestaţiile dedicate Zilei Naţionale.

După intonarea imnului, prefectul Emilian Dragnea a transmis un mesaj, iar ulterior cadrele militare din piteşti, pompierii, poliţiştii, salvamontiştii şi poliţiştii locali au mărşăluit prin faţa celor prezenţi.

Mai mult, la paradă au participat deputaţii şi senatorii de Argeş, edilul Cornel Ionică, viceprimarii Sorin Apostoliceanu şi Laurenţiu Zidaru, dar şi oameni din administraţia locală şi judeţeană.

Manifestările dedicate Zilei Naţionale vor continua de la ora 17.00 cu Vernisajul  Expoziției  Internaționale  de Caricatură KRAGUJEVAC care se va desfăşura la  Primăria Municipiului Pitești.

Mai mult, de la ora 18.00 Fanfara Militară va susţine un recital în Piaţa Primăriei Piteşti, iar după vor fi aprins beculeţele din centrul oraşului.

Surpriya serii o reprezintă, în schimb, concertul susţinut de Carla’s Dreams. Pentru acest eveniment deja s-au anunţat mii de persoane din judeţ, dar şi din afara acestuia.