Paranghelie transmisă live pe Facebook, întreruptă de mascați

O mare petrecere, la o familie de romi din comuna Mărăcineni, a fost întreruptă, marți seara, de polițiști și de jandarmi.

În seara zilei de 5 mai, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov s-au sesizat din oficiu, în urma unor postări de pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că mai multe persoane participă la o petrecere privată.

Distribuie prietenilor

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificată locația și, împreună cu un echipaj de jandarmi, polițiștii s-au deplasat la adresa respectivă din localitatea Maracineni, constatând ca nu sunt respectate prevederile ordonanțelor militare. Au fost legitimate toate persoanele prezente, stabilindu-se că 2 dintre acestea nu locuiesc acolo și nu aveau motive care să le justifice prezența, fapt pentru care au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei”, informează IPJ Argeș.

Petrecerea a fost întreruptă, iar persoanelor în cauză le-a fost pus în vedere, ca pe viitor, să respecte prevederile specifice stării de urgență.

Foto:descriptiv.