Parcări noi în Pitești!

10

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public Pitești, a finalizat, în cartierul Popa Șapcă, lucrările de amenajare a unei noi parcări care va deservi blocurile P5, P7. S-au executat lucrări de săpătură, balastare, bordurare și asfaltare pe o suprafață de circa 700 mp și urmează a fi realizate marcajele pentru delimitare.

În această perioadă se cadastrează suprafața, după care, SPEP va atribui cetățenilor noile locuri de parcare. O lucrare similară a fost executată și în cartierul Trivale, strada Poieniței, în zona blocului 71b. A fost asfaltată o suprafață de circa 3000 mp parcarea urmând să fie folosită de locatarii din zonă. Alte lucrări similare vor fi executate în perioada imediat următoare în spatele Rectoratului, pe strada Maior Șonțu, dar și în cartiere.

Continuare lucrări la parcarea de la Stadionul Nicolae Dobrin

Vineri, 19 iulie 2019, Administrația Domeniului Public Pitești va executa lucrări de asfaltare în zona parcării de lângă Stadionul Nicolae Dobrin. Astfel, în zonă se vor efectua lucrări de turnare covor asfaltic, al doilea strat. Ulterior se vor executa marcaje, parcarea urmând a fi folosită de către cei care desfășoară activități la Sala Sporturilor și Stadionul Nicolae Dobrin.