Parcul Făget a fost inaugurat! Galerie foto

202

Parcul Făget din cartierul Trivale a fost inaugurat! Primarul Cornel Ionică, alături de cei doi viceprimari, consilieri locali și reprezentanți ai administrației locale au prezentat ultima investiție.

Mai mult, edilul a amintit că realizarea proiectului a durat aproape patru ani, și asta din cauză că zona respectiva era o veritabilă groapă de gunoi.

“Nu puteți să vă imaginați ce era aici! Doi ani de zile s-a muncit cu buldozerul să se astupe gaura de aici, o râpă de 15 m adâncime cu mizerii, hoituri… Am făcut unul dintre cele mai frumoase parcuri din Pitești pe o suprafață de peste 12.000 mp. Am amenajat spațiile verzi, am pus băncuțe pentru odihnă, am pus copaci ornamentali care vor face umbră, am făcut o zonă de joacă pentru copii și aparate de fitness. Puțin mai încolo este un loc îngrădit unde copiii pot să joace baschet și fotbal. Am creat și o zonă importantă de parcare, unde înainte ra o mlaștină. Și foarte important, am reușit să facem comunicarea între cele două cartiere, se poate face legătura cu bulevardul Libertății”, a declarat primarul Cornel Ionică.