Părinții criminalilor din Merișani care au o omorât un om de afaceri in bătaie au amenințat martorii din dosar!

106

Părinții și fratele criminalilor din Merișani care au o omorât un om de afaceri in bătaie au amenințat martorii din dosar pe trupul a-și scăpa fii din inchisare.

În data de 27 august, cei trei s-au dus laun depozit unde lucrează părinții șoferului care a depus plângere împotriva celor doi și i-au amenințat cu moartea pentru că bărbatul sa nu depuna mărturie împotriva fiilor.

În cursul zilei de astazi, bărbatul de 45 de ani, femeia de 43 de ani şi tânărul de 27 de ani au fost duşi la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. Aceştia sunt acuzaţi de ameninţare, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vă reamintim că pe data 24 iunie, omul de afaceri de Cătălin Plăiaşu din Curtea de Argeş se afla la volanul maşinii sale, a fost martorul unei şicane în trafic. A coborât din maşină şi doi fraţi de 22 ani, respectiv 24 de ani, l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Afaceristul a ajuns la spital în stare de inconştienţă. A fost operat la cap, dar a murit după două săptămâni. Agresorii au fost arestaţi, fiind acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte.