prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Patronul firmei care săpa la liceul prăbușit – declarații șoc! Ce a putut să spună?!

Răsturnare de situație în cazul clădirii care s-a prăbușit la Odorheiul Secuiesc: Am pus semn că NU INTRĂ nimeni – aceasta este declarația patronului firmei care făcea săpături în ziua în care zidul clădirii care aparţine Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Alba Iulia şi în care funcţiona internatul Liceului Teoretic ”Tamási Áron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbușit. Un elev a murit și alți 3 sunt răniți după ce în jurul internatului s-ar fi făcut săpături.

Nu ştiam că sunt copii înăuntru. Noi de afară am pus că nu intră nimeni.

“Nu am avut cum să pregătim. Nu ştiam că sunt copii înăuntru. Noi de afară am pus că nu intră nimeni. Îmi pare rău! Este problemă mare. A murit un băiat”, este declaraţia lui Laszlo Sandor, patronul firmei care efectua săpături în faţa internatului unde un băiat a murit, după ce un perete al clădirii s-a prăbuşit.

CITEȘTE ȘI: MASCAȚII AU SPART UȘA GREȘITĂ! MOMENTELE DE COȘMAR PRIN CARE A TRECUT UN BĂRBAT!

”Dimineaţă (luni – n.r.) am dat ordin oamenilor să facem… La 10 (a fost dat ordinul – n.r.) şi la 12-13, să fie gata, să punem înapoi membrana şi să punem pământul”, a declarat jurnaliştilor, marţi, patronul firmei. El a precizat că săpăturile s-au făcut cu excavatorul şi că, în doar câteva secunde, zidul s-a prăbuşit, fără a se simţi vibraţii ale clădirii după ce excavatorul a început să sape.

”Colegul numai a văzut că de sus cade nişte tencuială. Apoi s-a văzut că vine tot afară. Au fost trei, maxim cinci secunde (până când zidul s-a prăbuşit – n.r.)”, a explicat el.

Acesta a susținut că nu ştia că în interiorul clădirii erau elevi, precizând că regretă incidentul. Lucrările de racordare la reţeaua de canalizare erau executate în baza unei autorizaţii emise în luna octombrie de către Primăria Odorheiu Secuiesc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs