prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Patronul Rehoma nu se lasă și vrea să construiască în Pădurea Trivale! Ce plan are?

Patronul cunoscutului lanț de restaurante Rehoma nu se lasă și a revenit cu cererea în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism pentru scoaterea din fondul forestier a unei suprafețe de aproximativ 2800 mp, suprafață pe care să amenajeze un complex de agrement. Mai exact, afaceristul vrea să construiască o structură modulară, un foișor, pergole, bănci, dar și o tiroliană și trasee de diferite dificultăți.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BLOCURI DE 8 ȘI 10 ETAJE ÎN LOCUL UNEI CUNOSCUTE FABRICI DIN PITEȘTI!

Mai mult, pe lângă parcarea existentă în zonă, se mai propune amenajarea unei noi cu 78 locuri, astfel încât să nu existe probleme pentru parcarea mașinilor vizitatorilor. Dacă până în momentul de față proiectul a fost restras de pe ordinea de zi sau a fost respins, de această dată, afaceristul a dublat puțin sufrafața de structurii modulare destinată găzduirii activităților de loisir de la 300 mp la 594 mp, iar restul propunerilor au rămas la fel.

„Se propune scoaterea definitivă din fondul forestier a suprafeței de 2798,00 mp, fără defrișare cu compensare echivalentă ca suprafață și bonitate, introducerea în intravilan a suprafeței de 1695 mp și reglementare urbanistică prin PUZ pentru amenajarea unui complex de agrement ce va cuprinde o structură modulară destinată găzduirii activităților de loisir (S=594mp), un foișor (S=89mp), locuri de odihnă și relaxare (pergole, bănci), amenajări specifice parcurilor de aventură în natură (tiroliană, trasee de diferite dificultăți – platforme, scări, podețe din lemn, etc.) a unei platforme pietruite cu rol de circulație ocazional carosabilă (S= 723mp) și a unei alei pietruite cu rol de asigurare a accesului pietonal (S=1468mp)” se arată în proiect.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.