prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Patronul service-ului din Curtea de Argeș – transportat la spital! Două mașini făcute scrum!

Patronul service-ului care a fost cuprins de flăcări în urmă cu puțin timp a fost transportat la spital, iar două mașini au fost distruse de flăcări. Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit în interiorul construcției și s-a propagat rapid, iar în încercarea de a ieși din flăcări, bărbatul a suferit o contuzie. De asmenea, două mașini lăsate la reparat au fost distruse de flăcări. Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid.

„Incendiu izbucnit la un service auto din municipiul Curtea de Argeș, str Valea Iașului. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, care a suferit o contuzie. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 150 mp. La momentul izbucnirii flăcărilor, în interiorul service-ului au fost identificate două vehicule, care au ars. Pompierii au intervenit, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, pentru protejarea proprietăților din vecinătate. Totodată, echipajul CBRN a efectuat măsurători, nefiind înregistrate valori peste limitele normale” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs