Patru noi vicepreşedinţi, la conducerea ANAF

107

Agentia Natională de Administrare are, începând de ieri, patru noi vicepreşedinţi. Numirile survin în urma deciziilor prim-ministrului României, publicate în Monitorul Oficial nr. 579 din 20 iunie a.c. Daniel Mihail Tudor este noul vicepresedinte coordonator al Directiei Generale Antifraudă Fiscală, cu rang de subsecretar de stat. Acesta dispune de o vastă experientă în domeniul financiar-fiscal. Anterior numirii a ocupat functia de director executiv adjunct inspectie fiscală la Directia Generală Regională a Finantelor Publice Bucuresti.
Daniel Florin Anghel îl înlocuieste în functia de vicepresedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat si coordonator al activitătii de colectare a veniturilor publice, pe Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, dânsul a ocupat functii de sef administratie în cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti.
Bogdan – Nicolae Stan a fost numit în functia de vicepresedinte al ANAF, coordonator al activitătii de inspectie fiscală. Acesta a ocupat functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscală si dispune de o experientă profesională amplă în domeniul inspectiei fiscale, exercitată în functii de conducere atât la Directia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cât si la Directia Generală a Finantelor Publice Ilfov.
Nicolae Pietrăreanu este noul vicepresedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Directiei Generale a Vămilor. Acesta a ocupat functii importante în cadrul Vămii românesti precum cea de director al Biroului Vamal Constanta Sud – Agigea.