prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Paula Seling, invitată la Conferințele Filarmonicii Pitești!

Filarmonica Pitești organizează vineri, 23 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești.

Dacă în ianuarie invitatul a fost actorul Dan Puric, de data aceasta invitata lui Mădălin Voicu Jr. este interpreta și actrița Paula Seling.

Tema ediției de vineri seara este „Femeie, mamă și solistă”.

Mădălin Voicu Jr este pianist de succes, cu multe concerte si recitaluri în țară și în străinătate. Este și pianist corepetitor la Opera Națională București (direcția de balet).

La șase ani, Paula Seling începe studiul pianului în orașul natal, la Școala de Arte, patru ani mai târziu devenind solistă în corul școlii. Elevă fiind, a dobândit experiență în urma participării la concursurile de pian și la concursurile și festivalurile de muzică corală. În 1996, câștigă trofeul „Aurelian Andreescu”, un an mai târziu, trofeul Festivalului de la Mamaia. A cântat în dechiderea concertelor lui Chick Corea, Michael Bolton, Beyonce, Al Bano, Joan Baez. În 2001, a câștigat, la premiile Industriei Muzicale Românești,  premiul pentru cea mai bună voce feminină, iar în 2002, Trofeul „Cerbul de Aur”, la Festivalul Internațional de la Brașov. Împreună cu Ovi, în 2010, la Oslo, a reprezentat România în finala concursului Eurovision, clasându-se pe locul al treilea.

Atât moderatorul, cât și invitata vor avea intercalate și momente artistice.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia este 10 lei. Abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs