Pe fondul consumului de alcool a ieșit cu mașina în decor!

87

Pe fondul consumului de alcool a ieșit cu mașina în decor! Evenimentul rutier s-a petrecut în comuna Dârmănești, mai precis pe Valea Nandrii. În urma apelului la 112 au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD dar și polițiștii.

Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 68 de ani, din București, care conducea un autoturism din direcția Valea Nandrii către Dârmănești, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se într-un șanț betonat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de suspiciune fractură claviculă.

Totodată, din verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub influența alcoolului, etilotestul indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here