Pendiuc învins în Instanță

DISTRIBUIȚI
tudor pendiuc, curtea de apel, publitrans

Primarul Tudor Pendiuc rămâne în continuare sub control judiciar, Curtea de Apel București respingându-I solicitare de a-I fi înlăturată această măsură judiciară. La același termen judecătorii i-au mai respins edilului cererea de a se întâlni cu persoanele din dosarul Publitrans, respectiv fosta sa secretară Carmen Lis, secretarul general al Primăriei Pitești  Iosiv Cerbureanu, dar și cu mai mulți functionari din cadrul instituției.

Magistrații Curții de Apel au consemnat în motivarea deciziei: „În temeiul art.425/1 alin.7 pct.1 lit.b cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul PENDIUC TUDOR împotriva încheierii de şedinţă din data de 10 martie 2016 a Tribunalului Bucureşti – Secţia I Penală, pronunţată în dosarul nr.10080/3/2015/a21. În baza art. 275 alin.2 cod proc.pen. obligă pe inculpatul contestator la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 22.03.2016”.

Pendiuc din nou în fața Instanței

Tudor Pendiuc împreună cu cei 25 de inclupați din dosarul „Publitrans” au un termen joi, 24 martie la Tribunalul București.. După ultimul termen din acest dosar, respectiv 25 februarie, în această săptămână vor fi audiați zece din cei aproximativ 70 de martori chemați. Reamintim că Tudor Pendiuc a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.