Penibilitatea atinge cote maxime la Ștefănești! Primărița iar se plânge pe Facebook!

57

Penibilitatea atinge cote maxime la Ștefănești! Primărița Ioana Jenica Dumitru a lăsat atacurile la adresa pesedistii care au adus-o într-un fotoliu cald de primar, de unde nu face nimic, și s-a apucat sa arunce vina pe liberali pentru nerealizările sale.

Se știe că nu are nici în clinci, nici în mânecă cu administrația și politica, dar caută vinovați pe unde apucă, mai puțin în propria ogradă. De data aceasta, după ce președintele Nicolae Velcea a propus cinci persoane pentru a fi investite în locul celor demiși, liberalii au considerat că nu sunt buni și că partid de opoziție au ales să părăsească sala.

In schimb, Ioana Jenica Dumitru face apel la președintele liberalilor să ia măsuri.

“D-Le MIUTESCU, TRIMITETI-I ACASA CA IAU BANI PUBLICI DEGEABA!!!! Asa-zisii liberali ai Orasului Stefanesti continua sa blocheze cu buna stiinta dezvoltarea orasului. Nu le-au ajuns cei 16 ani in care n-au facut nimic, vor ca nici altii sa nu faca! Mai nou, nu putem avea nici consiliu local functional, din cauza ca grupul liberal a considerat ca trebuie sa paraseasca sedinta de validare a noilor consilieri. S-a vazut ce bine cunosc legea cei de la PNL si ce eficienti sunt, dupa cum arata orasul dupa 16 ani de administratie a lor!” a postat primărița pe Facebook.